Irsk rød-hvit setter

Irsk rød-hvit setter hunderaser. Irsk rød-hvit setter er en formidabel jakthund, og benyttes først og fremst til fuglejakt.

Irsk rød-hvit setter, hunderaser, hunder, irsk, rød-hvit, setter

Irsk rød-hvit setter: Få info om hunderasen Irsk rød-hvit setter her.

28. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Fuglehunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Irsk rød-hvit setter er en formidabel jakthund, og benyttes først og fremst til fuglejakt. Irsk rød-hvit setter blir gruppert sammen med britiske og irske pointere og settere i FCI sin klassifisering. Irsk rød-hvit setter er sjelden aggresiv ovenfor andre hunder. De er også vennlige ovenfor mennesker. Disse hundene er full av energi og er i sitt rette element når de får være med på fuglejakt. Irsk rød-hvit setter er glad i å leke. og vil bli en hund som alle barn elsker. Har problemer med HD. Rasen har i senere tid hatt noen tilfeller av epillepsi problemer. De har også hyppig forekomst av hjerteproblemer. Levealder er fra 11 til 15 år. Irsk rød-hvit setter har sitt opphav fra Irland.

Kriss skriver:

Irsk rød-hvit setter.Ja, jeg ønsker meg en irsk rød-hvit setter hvis vi finner en da. Hvilke erfaringer har dere hundeeiere av denne rasen? Positive, negativer sider...

Lucas skriver:

Irsk rød-hvit setter kommentar . Overdådig rasehund. De er gode hunder på alle måter, har selv en irsk rød-hvit setter! Dette er uansett smarte hunder. Krever en del mosjon men er vel forskjellig fra hvilken hund det er.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]