Tysk langhåret pointer

Tysk langhåret pointer hunderaser. Tysk langhåret pointer er en jakthund med et utpreget instinkt til å spore opp byttet, for så å vise jegeren hvor byttet befinner seg ved å angi retningen med å innta den velkjente pointer-posituren: Høyre fremben opp, snuten rettet i retning byttet.

Tysk langhåret pointer, hunderaser, tysk, langhåret, pointer

Tysk langhåret pointer: Les om rasen Tysk langhåret pointer her.

18. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Fuglehunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Tysk langhåret pointer er en jakthund med et utpreget instinkt til å spore opp byttet, for så å vise jegeren hvor byttet befinner seg ved å angi retningen med å innta den velkjente pointer-posituren: Høyre fremben opp, snuten rettet i retning byttet. Tysk langhåret pointer blir gruppert som kontinentale pointertyper i FCI sin klassifisering. Tysk langhåret pointer ble skapt i Tyskland.

Petter skriver:

Tysk langhåret pointer.Kjekke hunder dette, vil kanskje ha en tysk langhåret pointer hvis det er lett å få tak i friske eksemplarer av rasen i Norge.

Ingrid skriver:

Tysk langhåret pointer omtale . Lekker rase dette er altså... Kan si jeg har fått noen erfaringer med tysk langhåret pointer.. Dette er en type helt eksepsjonelt smarte hunder. Hensynsfull men er vel forskjellig fra hvilken hund det er.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]