Amerikansk foxhound

Amerikansk foxhound hunderaser. Amerikansk foxhound er blitt verdenskjent for sin deltagelse i revejakt, men den britiske foxhounden er nok likevel enda mer kjent for denne kontroversielle jakttypen.

Amerikansk foxhound, hunderaser, amerikansk, foxhound

Amerikansk foxhound: Lær om rasen Amerikansk foxhound her.

25. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Jakthunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Amerikansk foxhound er blitt verdenskjent for sin deltagelse i revejakt, men den britiske foxhounden er nok likevel enda mer kjent for denne kontroversielle jakttypen. Amerikansk foxhound tilhører FCI seksjon drivende jakthunder. Amerikansk foxhound går lett sammen med andre hunder, noe som er nødvendig da de ble avlet for å jakte i større grupper. Meget energiske hunder, og trives best om de får løpe litt hver eneste dag. og er hele familiens kjæledegge. Normal levealder er 10 til 12 år. Amerikansk foxhound kommer fra U.S.A..

Henrik skriver:

Amerikansk foxhound.Lurer på om denne hunderasen er for meg. Kan tenke meg en amerikansk foxhound hvis borettslaget sier det er greit da. Kan noen fortelle hvor jeg finner en seriøs oppdretter i Norge av denne rasen?

Freddy skriver:

Amerikansk foxhound informasjon . Førsteklasses hunderase. Mange myter om disse hundene, men jeg eier selv en amerikansk foxhound. Så er de på alle måter elskelige dyr. Krever en del mosjon kan være midt i blinken for de som ønsker å bruke mye tid på hundene sine.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]