Blodhund

Blodhund hunderaser. Den legendariske blodhunden er vel mest kjent for sin gode luktesans.

Blodhund, hunder, blodhund

Blodhund: Få nyttig info om hunderasen Blodhund her.

18. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Jakthunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Den legendariske blodhunden er vel mest kjent for sin gode luktesans. Det har den all grunn til, for det er få hunder som lukter bedre enn blodhunden. Nettopp av denne grunn blir de benyttet av politiet som sporhund, og til akkurat denne oppgaven er dette sannsynligvis den beste hunderasen (likevel velger politiet gjerne andre hunderaser, ettersom de ønsker en skarpere brukshund, slik som schæfer eller malinois). Blodhund benyttes også som jakthund, og sporer opp bytter bedre enn de fleste. Luktesansen har også medført at blodhunden er blitt en attraktiv jakthund for jegere som har behov for å spore opp byttet, og spesielt ved skadeskyting er dette en utmerket hund å ha med på laget. Blodhund tilhører FCI seksjon drivende jakthund. Blodhund liker selskapet til familiemedlemmer såvel som fremmede mennesker, og er generelt veldig glad i mennesker. og er hele familiens kjæledegge. De kan utvikle HD. Får lett øyeproblemer. Lever i 10 til 12 år. Blodhund kommer opprinnelig fra Belgia.

Gjest skriver:

Hunderasen med verdens beste luktesans! Ikke rart politiet bruker denne hunden til sporing, de gjorde i alle fall det før, men nå er det vel disse belgiske fårehundene alle i politiet skal ha...

Hennie skriver:

Blodhund eier . Fenomenal hunderase. Jeg kjenner mange som eier blodhund. Ikke for alle, da dette er lydhøre rasehunder. Kløktig men på alle områder midt i blinken for meg.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]