Segugio Italiano coarse-haired

Segugio Italiano coarse-haired hunderaser. Segugio Italiano Coarse-haired har en velutviklet nese, og plukker lett opp dufter fra byttedyret på flere mils avstand.

28. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Jakthunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Segugio Italiano Coarse-haired har en velutviklet nese, og plukker lett opp dufter fra byttedyret på flere mils avstand. Dette gjør den til en utmerket jakthund, men likevel lite kjent utenfor hjemlandet. Segugio Italiano Coarse-haired grupperes i klassen for drivende jakthunder (i Fédération Cynologique Internationale). Segugio Italiano Coarse-haired ble først avlet i Italia.

Trygve skriver:

Segugio Italiano coarse-haired.Kunne godt tenke meg en segugio italiano coarse-haired hvis det er lett å få tak i friske eksemplarer av rasen i Norge. Hvor mye koster de, og er det lett å få kjøpt valper her i Norge uten å måtte dra til andre kanten av landet?

Magnus skriver:

Segugio Italiano coarse-haired informasjon . Forrykt hunderase. Det er mye man kan si om denne rasen, og vet selv en del om segugio italiano coarse-haired.. De er nesten alltid kjærlige familiedyr. Flink med andre hunder og fungerer som nybegynnerhund hvis man har tid.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]