Rhodesian Ridgeback

Rhodesian Ridgeback hunderaser. Opprinnelig avlet for å være en jakthund som løper etter byttet, men kan også benyttes som vakthund, til agility, redningshund, og ikke minst som familiehund.

Rhodesian Ridgeback, hunderaser, rasehunder, rhodesian, ridgeback

Rhodesian Ridgeback: Få informasjon om hundene som kalles Rhodesian Ridgeback her.

28. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Jakthunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Opprinnelig avlet for å være en jakthund som løper etter byttet, men kan også benyttes som vakthund, til agility, redningshund, og ikke minst som familiehund. Krever relativt mye mosjon. Det at disse hundene avles med en defekt i ryggraden har blitt kritisert, men ifølge forskning er det nettopp dette som skiller de fra tilsvarende hunder uten denne defekten. En rhodesian ridgeback uten ridgeback, er ingen ridgeback. Rhodesian Ridgeback benyttes som jakthund og det var dette den ble avlet for i Afrika. Rhodesian Ridgeback blir kategorisert som jakthunder i FCI sin klassifisering. Har HD-problemer. Rhodesian Ridgeback kommer fra Sør-Afrika.

Ingrid skriver:

Rhodesian Ridgeback.Ja, jeg vil ha en rhodesian ridgeback hvis det finnes et sted å få kjøpt de i nærheten. Hvor ofte må man gå tur med disse hundene?

Voffvoff skriver:

Rhodesian Ridgeback rasen . Yndig og ingenting negativt med disse. Mye bra kan sies om rhodesian ridgeback. Uansett lystbetonte hunder. Fin på alle måter og en hund som det er mye instinkter i.

ridge skriver:

Fantastisk hund, som krever erfarne eiere.Ridgebacken er en type hund som krever mye. Fysisk trening og mental trening. Vil vel si at dette ikke er en typisk førstegangs hund, man burde ha endel verktøy i kassa. Sosial trening og generalisering er super viktig fra første stund, da de er kjent for å bli veldig reserverte etter det første leve året. Det er også et vanlig "problem" med allergiske reaksjoner, mot allergener eller mat. Hvis du vil skaffe deg en ridgeback burde du sjekke linjene veldig nøye, for en sunn og frisk valp. Jeg vil også anbefale shaping som beste treningsmetode, og de responderer veldig godt på klikkertrening. Man burde ikke trene for lenge på en øvelse, da de går fort lei. Variert trening er hovedfokus. Annet er det en fantastisk fin familie hund, vakt hund og jakt. Du burde absolutt buke ridgebacken til å gå spor/ettersøk. Da de elsker å bruke nesa si, eller trene smeller. En ridgeback trening mye mosjon og lange turer. Og mye ro-trening inne.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]