Bench-legged Feist

Bench-legged Feist hunderaser. Bench-legged Feist er en hunderase som benyttes til jakt i Nord-Amerika, og vil signalisere byttets posisjon ved å stille seg på to ben inntil det treet hvor byttet befinner seg.

28. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Jakthunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Bench-legged Feist er en hunderase som benyttes til jakt i Nord-Amerika, og vil signalisere byttets posisjon ved å stille seg på to ben inntil det treet hvor byttet befinner seg. Vi snakker da selvføgelig om dyr som kan å klatre i klær, slik som gaupe, svartbjørn, mårdyr, ekorn, og andre dyr som finner tilflukt i trærne. Bench-legged Feist har sitt opphav fra USA.

Jonas skriver:

Bench-legged Feist.Ja, jeg vil ha en bench-legged feist om de ikke må ha veldig mye trening, noen som vet? Hvilke erfaringer har dere som har hunder av denne rasen?

Axel skriver:

Bench-legged Feist erfaringer . Ypperlig hunderase disse er. Det er mye man kan si om bench-legged feist. Det du vil legge merke til er at dette er tøffe rasehunder. Må håndteres med en myk hånd men det er jo slik som er forskjellig fra den ene hunden til den andre.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]