Black and Tan Coonhound

Black and Tan Coonhound hunderaser. Black and Tan Coonhound har som blodhund blitt svært populær i politiet, som sporingshund.

Black and Tan Coonhound, rasehunder, black, and, tan, coonhound

Black and Tan Coonhound: Få info om hunderasen Black and Tan Coonhound her.

18. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Jakthunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Black and Tan Coonhound har som blodhund blitt svært populær i politiet, som sporingshund. Dens gode luktesans gjør den utmerket som tjenestehund i politiet (sporingshund), som redningshund, og ikke minst til jakt. Benyttes for å jakte på alt fra grevling til puma i Amerkia. Dens utmerkede luktesans gjør den også til en formidabel sporingshund for jegere, og det er også her den spiller sin viktigste rolle; som jakthund. Black and Tan Coonhound kategoriseres som drivende jakthunder i FCI. Black and Tan Coonhound røyter lite. og vil bli en hund som alle barn elsker. HD forekommer. Levealder er 10 til 12 år. Black and Tan Coonhound ble skapt i USA.

Thea skriver:

Black and Tan Coonhound.Fin rasehund dette, og ønsker meg plutselig en black and tan coonhound om jeg skal ha hund i det hele tatt da. Er dette familievennlige hunder?

Knut skriver:

Black and Tan Coonhound innlegg . Eminent uansett hvordan man ser det. Kan si litt om black and tan coonhound.. Her har du en helt spesiell type flotte dyr. Kan være litt reservert mot fremmede og fungerer som nybegynnerhund hvis man har tid.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]