Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel hunderaser. Cavalier King Charles Spaniel blir kategorisert som engelske toy-spaniel i FCI sin klassifisering.

Cavalier King Charles Spaniel, hunderaser, cavalier, king, charles, spaniel

Cavalier King Charles Spaniel: Les om hunderasen Cavalier King Charles Spaniel her.

18. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Selskapshunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Cavalier King Charles Spaniel blir kategorisert som engelske toy-spaniel i FCI sin klassifisering. Cavalier King Charles Spaniel er kjent for sitt vennlige vesen, og blir lett en god hundevenn. Cavalier King Charles Spaniel er også en meget leken hund, som liker å finne på morsomme ting sammen med barn, voksne og andre hunder. Noen hunder kan få hd-problemer. Problemer med hjertet er også et helseproblem hos denne hunderasen. Lever i 9 til 14 år. Cavalier King Charles Spaniel kommer opprinnelig fra England.

Oliver skriver:

Cavalier King Charles Spaniel.Har lyst på en cavalier king charles spaniel om det finnes en god og seriøs oppdretter i nærheten. Hvor får man kjøpt en slik rasehund?

Hennie skriver:

Cavalier King Charles Spaniel erfaring . Utsøkt rase. Det har blitt skrevet mye rart om denne rasen som ikke stemmer, men kjenner selv rasen godt og kan mye om cavalier king charles spaniel. De er tøffe hunder. Naturlig lett å oppdra og kanskje den fineste hunderasen jeg vet om.

Sarah skriver:

Cavalier king Charles spaniel.Har veldig lyst på denne rasen. Hvor mye koster denne hvor får man kjøpt den?

Gjest skriver:

Stopp all kjøp av denne rasen.Eneste måten man kan få stoppet avl av denne rasen, er at ingen kjøper den. Ja, det er en flott familiehund, samt lett å oppdra, men alt for mange sykdommer. Min cavalier har både SM-sykdommen, samt hjertefeil, samt til stadig analkertelbetennelser. Nå har det gått så langt at han har fått vann i lungene, pusteproblemer. Går på medisiner som mennesker gjør: hjertemedisin, vanndrivende, kortison, smertestillende. Noen av kjøperene er veldig flinke til å undersøke om foreldrene har sykdommer, men det dere glemmer er at besteforeldrene, oldeforeldrene til hunden kan har hatt sykdommene, og ja, det går i arv. Hvis dere er dyrevenner, så for Guds skyld la denne rasen slippe. Tenk på dere selv, hvis dere skulle gått med slike sykdommer. Det er et smertehelvete uten like. Så jeg ber dere av hele mitt hjerte hvis dere er dyreelskere, ikke kjøp denne rasen, vær så snill. Imorgen må jeg ta steget, med et tungt og sårende hjerte, å avlive han 😢😢😢😢😢😢😢

Margret skriver:

Verdens herligste hunderase.Hei! Det finnes ingen bedre hund som er glad i alle og blir med på alt, enten du later deg i sofaen eller blir med på fjelltur :) Angrer ikke på at jeg valgte denne herlige hunden! Pga helseutfordringer (hjerte og sm) bør man finne en seriøs oppdretter som har hjerteattester til foreldre- og besteforeldredyr! Riktig avl er viktig for rasen! Lykke til den som er på utkikk etter denne herlige hunden :) PS! Denne siden er veldig mangelfull på nyere informasjon...både helseinfo og rasedata her er veldig utdatert!

Gjest skriver:

Hei. Har ringt og sjekket med flere oppdrettere, men vanskelig å finne noen seriøse som har leveringsklare valper i Juni/ Juli 2017. Noen som har tips? Lena

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]