Puddel

Puddel hunderaser. Puddel grupperes i FCI under puddel.

Puddel, hunder, puddel

Puddel: Les om hunderasen som heter Puddel på denne siden.

25. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Selskapshunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Puddel grupperes i FCI under puddel. Puddel er hundevennlig. Puddelen er også kjent for sine gode kvaliteter som hypnoallergisk hund, det vil si en hund som produserer mindre allergens, og dermed er et bedre valg for allergikere. At den ikke vil fremkalle en reaksjon, er dog ingen garanti. Det finnes allergivennlige hunder, men alle hunderaser produserer allergens. Alle hunder kan gi allergiske reaksjoner. Puddelen er intelligent og må derfor få mentale utfordringer. Puddelen er glad i lek og morro, og er en gøyal hunderase som gjerne blir med å finne på noe sprell sammen med eieren. En puddel er en god førstegangshund, som er relativt lett å dressere. Begrenset med røyting. Puddel er en rase som har noen helseproblemer, men er ikke verre enn de fleste andre hunderaser. Puddel kommer fra Frankrike.

Freddy skriver:

Puddel eier . Kjekk hunderase! De er gode hunder på alle måter, har selv en puddel.. De er smarte rasehunder. Lynrask til å ta til seg læring men slikt varierer innad i rasen også.

Isak skriver:

Puddel.Drømmer om en dag å kunne eie en puddel hvis det er lett å få tak i friske eksemplarer av rasen i Norge. Er de barnevennlige?

Alf-Hugo skriver:

Puddelspørsmål.Hei. Hva med sykdom hos Puddel. ( helst mellompuddel ). Har eid en Engelsk Cocker som var mye plaget med ørene. Mange medisinkurer og besøk hos Dyrlegen. Han ble avlivet for kort tid siden. 11,5 år gammel. Fikk også litt plager med leddene på bakbeina. Vil vite om puddel og demmes plager.

Gjest skriver:

Har vokst opp med puddel og har 1 nå i voksen alder.Den første jeg hadde ble 14 år uten sykdom

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]