Mops

Mops hunderaser. Mops kategoriseres som små molosser hunder i FCI.

Mops, rasehunder, mops

Mops: Få informasjon om hunderasen Mops her.

18. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Selskapshunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Mops kategoriseres som små molosser hunder i FCI. Mops blir raskt en familievenn, og er også vennlig innstillt ovenfor fremmede. Det herlige gemyttet og det sjarmerende utseendet har gjort sitt til at denne hunderasen har blitt så populær som den er i dag. Mops liker å leke med hunder såvel som mennesker. Hunderasen har noen helseproblemer, først og fremst i forhold til øyesykdommer. Hjertesykdom rammer denne hunderasen oftere enn de fleste andre raser. Helseproblemer i forbindelse med pndedrett er også utbredt hos denne rasen. Mops kommer opprinnelig fra Storbritannia.

Isak skriver:

Mops.Ønsker meg kanskje en mops hvis det finnes et sted å få kjøpt de i nærheten. Erfaringer?

Thea skriver:

Mops innlegg . Smart rase dette er altså... Mange myter om disse hundene, men jeg eier selv en mops. Veldig tøffe familiedyr. Kan bli nervøs om den ikke blir sosialisert tidlig selv om det selvfølgelig er store forskjeller mellom hundene også.

Kjetil R. skriver:

Mops, en sykt merkelig skapning.50000 år etter at menneskene lykkes i å temme ulven og gjøre hund av den, har vi altså denne skapningen: En MOPS. Jeg skal ikke beskrive hvordan den ser ut, for den SER IKKE UT. Jeg tror de opprinnelig ble avlet til å være førerhunder. For de som faller for denne hunden må være blinde. Alle vet at mops er rasehunder som er sterkt belastet med sykdommer. Ikke like mange vet at de FISER mye. Min eks-kjæreste hadde en slik hund, og feiret den dagen han ble omplassert. Eksen var nesten like glad, etter 4 år med dette syke helvete og veterinærregninger som heldigvis hennes velstående familie betalte. Alt med denne hunden er sykt. Sykt høye utgifter. Sykdom, sykdom og sykdom. Sykt utseende. Syke mennesker som avler frem slike deformerte skapninger. Skulle ikke vært lov, hundene lider og folk gir faen i denne fadesen. La oss kalle en spade for en spade. Dette er dyremishandling.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]