Papillon

Papillon hunderaser. Papillon grupperes i klassen for kontinentale toyspanieler (i Fédération Cynologique Internationale).

Papillon, hunderaser, rasehunder, papillon

Papillon: Se bilder av hundene som kalles Papillon her.

28. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Selskapshunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Papillon grupperes i klassen for kontinentale toyspanieler (i Fédération Cynologique Internationale). Papillon er en fantastisk leken hunderase, og selv i godt voksen alder viser de interesse for lek. Disse hundene er lett å trene, noe som har gjort den til en populær hund innen lydighetstrening såvel som agility. Levealder er fra 12 til 16 år. Papillon stammer fra Frankrike.

Jonas skriver:

Papillon.Vil kanskje ha en papillon hvis vi finner en da. Noen med erfaring av denne rasen?

Hennie skriver:

Papillon omtale . Forrykt rase. Kan si jeg har fått noen erfaringer med papillon! Her har du en helt spesiell type smarte hunder. Passer hundevante mennesker selv om det selvfølgelig er store forskjeller mellom hundene også.

Willma skriver:

Elsker denne rasen.Jeg har ei fantastisk papillon tispe på 6 år. Ho er ca 2,6 kg. Litt liten, Men har en STOOOR personlighet. Ho bjeffer ikke, Er veldig aktiv når vi er ute(noen sier hyper hehe) og rolig innendørs. Ho er full av energi og livsglede. Ho er veldig lydig. Ho er generelt ei veldig lykkelig jente som får mange til å dra på smilebåndet når de treffer henne. Samtidig som ho kan være sta og bestemt og vet godt ka ho vil/ikke vil og ka ho liker/ikke liker. Alle er jo forskjellige selv innen samme rase. (De blir jo som de læres/trenes til)

Gjest skriver:

Papillon.Hunden er søt og liten! Jeg liker ikke så veldig store hunder

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]