Tibetansk terrier

Tibetansk terrier hunderaser. Tibetansk terrier blir gruppert som tibetanske hunderaser i FCI sin klassifisering.

Tibetansk terrier, hunderaser, tibetansk, terrier

Tibetansk terrier: Les mer om hunderasen Tibetansk terrier her.

18. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Selskapshunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Tibetansk terrier blir gruppert som tibetanske hunderaser i FCI sin klassifisering. Tibetansk terrier er hundevennlig. Tibetansk terrier røyter lite. Tibetansk terrier ble skapt i Tibet.

Lucy skriver:

Ang at hunden røyter.Står her at den røyter lite. Den RØYTER IKKE i det hele tatt ! Derimot kan et og annet hår løsne ved gre-ing ! Dette til orientering.

Måneskinn skriver:

Tibetansk terrier.Jeg vil gjerne ha en tibetansk terrier men må nok lære meg litt mer om denne rasen først. Noen med efaringer som kan gi råd til en potensiell fremtidig eier av denne rasen?

Trygve skriver:

Tibetansk terrier tips . Flott rase! Det mange ikke vet er at dette er veldig vennlige hunder ovenfor eieren. Er selv en eier av tibetansk terrier. Dette er virkelig vennlige skapninger. Rask og sterke instinkter.

Gjest skriver:

Hunden her er veldig stri og sta. Synes selv den har vært vanskelig å dressere. To ganger kan jeg få han til å hente en ball, men den tredje gangen er det ikke sikkert den gidder mer. Fem minutters dressur-trening har ofte vært nok for mine to hunder. Følger sin eier overalt, og liker ikke å være alene. Pelsen børster jeg ukentlig.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]