Borzoi

Borzoi hunderaser. Med sin hurtighet og sitt skarpe syn er borzoi en perfekt jakthund dersom man skulle mangle våpen; den fanger nemlig byttet selv.

Borzoi, rasehunder, hundeaser, borzoi

Borzoi: Les om rasen Borzoi her og nå.

25. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Mynde hunderaser

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Med sin hurtighet og sitt skarpe syn er borzoi en perfekt jakthund dersom man skulle mangle våpen; den fanger nemlig byttet selv. Primært hare og lignende dyr. I dag blir den stort sett benyttet som selskapshund, da den type jakt borzoien ble avlet for i dag anses som uetisk. Borzoi grupperes i klassen for langhårede og frynshårede mynder (i Fédération Cynologique Internationale). og vil bli en hund som alle barn elsker. Levealder er 10 til 12 år. Borzoi er fra Russland.

Mini skriver:

Borzoi.Ja, jeg ønsker meg en borzoi hvis vi ikke må vente så alt for lenge på valper. Kan noen fortelle hvor jeg finner en seriøs oppdretter i Norge av denne rasen?

Knut skriver:

Borzoi hunder . Førsteklasses hund! Det mange ikke vet er at dette er veldig vennlige hunder ovenfor eieren. Er selv en eier av borzoi:-) Slik jeg erfarer de er dette tillitsfulle rasehunder! Lærer fort men er er vel individuelle forskjeller også.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]