Greyhound

Greyhound hunderaser. Greyhound ble tidligere benyttet til jakt, og dens hurtighet og relativt gode syn (til hund å være) er dens sterke side som jakthund.

Greyhound, hunderaser, hunder, greyhound

Greyhound: Finn ut mer om hunderasen Greyhound her.

18. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Mynde hunderaser

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Greyhound ble tidligere benyttet til jakt, og dens hurtighet og relativt gode syn (til hund å være) er dens sterke side som jakthund. Mynder i dag blir ikke benyttet som jakthund i det omfang som de tidligere har hatt, og er i dag først og fremst selskapshunder/familiehunder. Greyhound er riktignok verdensberømt på veddebanen, og benyttes ennå i hundeløp, spesielt populær i USA på dette området. Greyhound grupperes i klassen for korthåret mynde (i Fédération Cynologique Internationale). Greyhound er kjent for å være vennlig innstillt ovenfor andre hunder, men sosialisering er selvfølgelig likevel viktig slik at den lærer å omgås andre hunder. Greyhound Levealder er fra 10 til 12 år. Greyhound stammer fra England.

Filip skriver:

Greyhound.Drømmer om en dag å kunne eie en greyhound om man kan få de billige.

Pia skriver:

Greyhound kommentar . En himmelsk bra hunderase dette! Liker alt med min greyhound.. Lett å se at dette er smarte hunder! Kløktig ...

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]