Italiensk mynde

Italiensk mynde hunderaser. Italiensk mynde ble tidligere benyttet som jakthund, men i dag er den først og fremst en selskapshund og veddeløpshund.

Italiensk mynde, hunderaser, italiensk, mynde

Italiensk mynde: Bli kjent med hunderasen Italiensk mynde her.

18. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Mynde hunderaser

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Italiensk mynde ble tidligere benyttet som jakthund, men i dag er den først og fremst en selskapshund og veddeløpshund. Italiensk mynde blir av FCI plassert i gruppen for korthårede mynder. Italiensk mynde er hundevennlig. Italiensk mynde Italiensk mynde røyter lite. Epilepsi er et helseproblem som rammer italiensk mynde oftere enn de fleste andre hunderaser. Levealder er fra 12 til 15 år. Italiensk mynde stammer fra Italia.

Hans-Tore skriver:

Italiensk mynde omtale . Sinnssvak hunderase. Ikke den rasen som skiller seg ut på noen måte, men for min del var denne rasen helt perfekt. Elsker min italiensk mynde. Lett å se at dette er godhjertede dyr. Kan være litt reservert mot fremmede slik jeg opplever den men det varierer selvsagt.

Linnea skriver:

Italiensk mynde.Fin hund dette, ønsker meg en italiensk mynde hvis det finnes et sted å få kjøpt de i nærheten. Er dette snille hunder?

Gjest skriver:

Fra en til to hunder.Hei, vi har en herlig Italiensk mynde gutt på 1 og et halvt år. Vi kan overta en Italiensk mynde gutt på 6 år. Noen tips til hvordan vi går frem. Tenker så de blir trygge på hverandre, godtar hverandre. mvh Ellen

Wendela skriver:

Italiensk mynde.Dette er en flott hund med godt lynne men jeg vil ikke anbefale den til ferske eiere. De er sensitive å trenger en litt annerledes måte å trenes på. Husk tytnne bein så lenge hunden er ung må den passes på så de ikke brekker/skader beina. Den er også vare for temp. så den må kles på når høsten kommer. Jo kaldere, jo tjukkere jakke/dress. Men at den må være inne i minusgrader stemmer ikke. Kle på dem så de er varme og tørre så blir de med på tur med resten av fam. De er veldig sosiale. Vil du ikke ha hund i sofan er ikke dette rasen for deg, den trenger nærhet. Eller er de smarte og lettlærte. En nydelig hund som glemmer de er hund innimellom. Lettstelt. Jeg har hatt mange raser gjennom 40 år, denne lille mynden er store personligheter i små pakker.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]