Whippet

Whippet hunderaser. Whippet er en myndehund, og mynder ble opprinnelig brukt til å jakte og nedlegge små byttedyr som løper langs bakken, spesielt harer har vært et byttedyr som mynder har jaktet på.

Whippet, hunderaser, whippet

Whippet: Finn ut mer om hunderasen Whippet her.

18. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Mynde hunderaser

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Whippet er en myndehund, og mynder ble opprinnelig brukt til å jakte og nedlegge små byttedyr som løper langs bakken, spesielt harer har vært et byttedyr som mynder har jaktet på. I dag blir whippeten først og fremst benyttet som familiehund, selskapshund, til lydighet, agility og ikke minst som veddeløpshund, og er nest etter greyhound den mest populære hunden på veddeløpsbanen. Whippet kategoriseres som korthårede mynder i FCI. Whippet er generelt hundevennlig. Levealder fra 12 til 15 år. Whippet har sitt opphav fra England.

Jonas skriver:

Whippet.Kunne godt eid en whippet men må nok lære meg litt mer om denne rasen først. Hvilke oppdrettere i Norge er seriøse?

Freddy skriver:

Whippet - eier én av denne rasen . Uhyre flott rase! Vet litt om whippet. Ingen tvil om at dette er morsomme hunder.. Kan være en førstegangshund og den beste rasen jeg vet om.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]