Hunder på toget

Å reise med hund er en ting, men hunder som reiser med toget selv er noe annet. Russiske vitenskapsmenn hevder at løshundene i Moskova har blitt mye smartere. De tar gjerne t-banen hver morgen for å komme fra A til B.

Hunder på toget, og reise med hund, hunder, på, toget

Hunder på toget: Lær om hunderasen Hunder på toget her.

25. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Artikler om hund

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Det er tidlig på morgenen og de russiske løshundene i Moskova er klare for dagens gjøremål. For å overleve trenger de mat, og da må de bevege seg fra de suburbane strøkene sine og inn til Moskovas hovedstad. Til dette formålet blir t-banen hyppig brukt.

De russiske løshundene forøvrig mer enn bare å orientere seg i kollektivtrafikken. Løshundene demonstrerer sin intelligens ved en lang rekke utspekulerte handlingsmønstre.

Løshundene vet godt hvordan de skal få ta i favorittmaten, som er russisk "shawarma" - en populær rett blant Moskovas innbyggere. En typisk situasjon for å skaffe seg mat kan forspeile seg noe slik som dette:

Etter å ha tatt t-banen inn til Moskovas mest hektiske gater, oppsøker løshundene diverse kiosker.

Utenfor kiosken venter de på at mennesker skal kjøpe seg et varmt måltid. Løshundene kommer med et bakfallsangrep og bjeffer for full hals mot den intetanende kunden.

Kunden skvetter til av bjeffingen, og mister maten på bakken, menneskeføden har nå blitt nedgradert til hundemat.

Se bilder av de smarte løshundene i Moskova under.

Løshunder på t-banen i Moskova er ikke et uvanlig syn. Søk på løshunder i Moskova på YouTube (moscow stray dogs) og du vil finne mange opplastede videoer om nettopp dette. Noen komiske innslag som viser løshunder som går rulletrappene i Moskova feil, kanskje et tegn på at ikke alle løshunder har tilpasset seg metroen like bra.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]