Australsk gjeterhund

Australsk gjeterhund hunderaser. Disse hundene er blant de mest populære gjeterhunder i verden, og utfører vanligvis sine oppgaver med glans.

Australsk gjeterhund, rasehunder, australsk, gjeterhund

Australsk gjeterhund: Se bilder av hunderasen Australsk gjeterhund her og nå.

28. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Brukshunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Disse hundene er blant de mest populære gjeterhunder i verden, og utfører vanligvis sine oppgaver med glans. Kan også benyttes som vakthund. Australsk gjeterhund blir av FCI plassert i gruppen for fårehunder. Disse hundene er utrolig energiske og full av arbeidslyst. De er i sitt rette element når de får gjete sau. Dette er meget intelligente hunder. Australsk gjeterhund liker å leke og å finne på morsomme ting. men hunder og barn bør alltid være under oppsyn av voksne når de er sammen. Lever i 12 til 15 år. Australsk gjeterhund ble skapt i U.S.A..

Petter skriver:

Australsk gjeterhund.Kanskje dette er hunden for meg, vil gjerne ha en australsk gjeterhund om vi finner noen her vi bor.

Sara skriver:

Australsk gjeterhund innlegg . Sinnssvak rase! Ikke en hund for hvem som helst, men fin hund for de som vil ha hund som hobby. Eier selv en australsk gjeterhund. Dette er lett-trente rasehunder. Lynrask til å ta til seg læring og litt utspekulert kanskje.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]