Saarloos ulvehund

Saarloos ulvehund hunderaser. Saarloos ulvehund har blitt brukt som gjeterhund, men er ikke en typisk bruksoppgave for hunderasen.

Saarloos ulvehund, hunderaser, hunder, saarloos, ulvehund

Saarloos ulvehund: Bli kjent med hunderasen Saarloos ulvehund her.

25. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Brukshunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Saarloos ulvehund har blitt brukt som gjeterhund, men er ikke en typisk bruksoppgave for hunderasen. Denne rasen er ikke en ulvehybrid, men ligner til forveksling lik en ulv for et utrent øye. Det er viktig å ha papirene i orden om man anskaffer seg en Sarloos ulvehund i Norge, for selv om den er lovlig, er det ulovlig å anskaffe en tsjekkoslovakisk ulvehund (som er en ulvehybrid med relativt høyt innhold av ulv). Saarloos ulvehund blir kategorisert som fårehund hunderaser i FCI sin klassifisering. Sarloos ulvehund er skapt for å tåle et kaldt klima, og det norske klimaet er utmerket for disse hundene. Ligner for et utrent øye til forveksling lik en ulv. Levealder: 10 til 12 år. Saarloos ulvehund er fra Nederland.

Sara skriver:

Saarloos ulvehund omtale . Fabelaktig hunderase! Hva skal man si om en saarloos ulvehund! Disse er ekstremt smarte familiedyr. Kan bli nervøs om den ikke blir sosialisert tidlig og på alle måter en flott rase for den spesielt interesserte.

Oliver skriver:

Saarloos ulvehund.Kunne godt tenkte meg å få en saarloos ulvehund hvsi de er greie å ha med å gjøre? Noen som kan anbefale denne rasen?

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]