Tervuren

Tervuren hunderaser. Tervuren er godt egnet som gjeterhund, med sine raske vendinger og oppvakthet.

Tervuren, rasehunder, hundeaser, tervuren

Tervuren: Bli kjent med hunderasen Tervuren her.

25. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Brukshunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Tervuren er godt egnet som gjeterhund, med sine raske vendinger og oppvakthet. I dag blir den likevel benyttet innenfor en rekke andre områder, og har også gjort seg bemerket som ren selskapshund. Hunderaser som dette forsvarer eiendom og eier til det siste, det finnes mange eksempler på hvor modig disse hudenen er. Tervuren kategoriseres som fårehunder i FCI. Tervuren har mye energi på lager, og krever en hundeeier som kan gi den et aktivt hundeliv. Dette er intelligente hunder. Tervuren er glad i lek, og om den kun skal brukes som familiehund vil den kunne opprettholde interessen for lek selv i godt voksen alder. Svært mottakelige for trening og dressur, og hvis fremgangsmåten er riktig vil man på kort tid ha en meget god og allsidig brukshund. Hoftedysplasi kan forekomme. Hudproblemer er også et kjent helseproblem hos denne rasen. Epileptiske problemer er dessverre også et problem som ligger til denne rasen. Levealder er 12 til 14 år. Tervuren har opphavet sitt fra Belgia.

Axel skriver:

Tervuren.Ønsker meg gjerne en tervuren hvis den ikke bjeffer for mye. Hva kan dere som eier denne rasen si om disse hundene?

Solstråle skriver:

Tervuren omtale . Fantastisk hunderase! Det er mye bra som kan sies om tervuren... På alle måter imøtekommende hunder... Kan være en førstegangshund og intelligent på alle områder.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]