Hollandsk gjeterhund

Hollandsk gjeterhund hunderaser. Hollandsk gjeterhund ble først og fremst skapt for å skape den perfekte gjeterhunden i Nederland, men har i senere tid fått mange nye oppgaver, blant annet i politiet og militæret.

Hollandsk gjeterhund, rasehunder, hundeaser, hollandsk, gjeterhund

Hollandsk gjeterhund: Lær om hunderasen Hollandsk gjeterhund her.

25. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Brukshunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Hollandsk gjeterhund ble først og fremst skapt for å skape den perfekte gjeterhunden i Nederland, men har i senere tid fått mange nye oppgaver, blant annet i politiet og militæret. Dette er også en utmerket vakthund. Hollandsk gjeterhund er dessuten en utmerket politihund, og benyttes som angrepshund såvel som å forsvare offiser og å spore opp narkotika på flyplasser. En av de hunderaser som helt klart fortjener å bli betegnet som eksepsjonelt allsidig. Hollandsk gjeterhund blir kategorisert som fårehunder i FCI sin klassifisering. Hollandsk gjeterhund har sitt opphav fra Nederland.

Gjest skriver:

Brukes mye av politiet, spesielt i Nederland der hollandsk gjeterhund stammer fra. Flotte hunder som er egnet til brukshund oppgaver. Mindre enn en schæfer, mer arbeidslyst enn en milanios

Niclas skriver:

Hollandsk gjeterhund.Denne var fin, ønsker meg en hollandsk gjeterhund men må først finne ut om jeg har råd til å eie hund. Hvor mye spiser de? Noen som kan fortelle meg mer om rasen?

Sofie skriver:

Hollandsk gjeterhund - jeg har en . Glimrende hund. Har fått mine erfaringer med hollandsk gjeterhund. Alle sier de er så kjærlige hunder. Hengiven og perfekt som en familiehund hvis man er vant med hunder fra før.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]