Prazsky Krysarik

Prazsky Krysavik hunderaser. Prazsky Krysavik stammer fra Polen.

Prazsky Krysavik, hunderaser, prazsky, krysarik

Prazsky Krysarik: Lær om rasen som heter Prazsky Krysarik nå.

25. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Brukshunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Prazsky Krysavik stammer fra Tjekkia. Rasen har enten kort eller lang pels i fargene gul, blue tan, rød og red & tan, men black & tan er det mest vanlige. Høyde til Prazsky Krysarik er fra 20 - 23 cm (under 17 og over 23 cm er ikke akseptert). Vekt 1,5 til 3 kg som voksen. Rasen er liten, og beskrives som verdens minste selv om Chihuahua gjerne får tittelen da denne rasen er lite utbredt. Kalles også Tsjekkisk rottehund. Denne hunderasen er utrolig aktiv, og krever mye oppmerksomhet.

Jonas skriver:

Prazsky Krysarik innlegg . Smart hunderase. Det mange ikke vet er at dette er veldig vennlige hunder ovenfor eieren. Er selv en eier av prazsky krysarik... Ikke noe tull disse her, dette er flotte hunder.. Supersmart og oppvakt og kanskje den fineste hunderasen jeg vet om.

Magnus skriver:

Prazsky Krysarik.Ønsker meg en prazsky krysarik om det er noen valper å få tak i da. Erfaringer?

hjelp! skriver:

Hvor får man tak I denne hunderasen? Jeg har søkt overalt! Si gjerne ifra hvis noen har valper og selge. Er gjerne interessert hvis det er I nord av Norge.

Gjest skriver:

opprinnelsesland.Denne rasen kommer ikke fra Polen men fra Tsjekkia (norsk navn er Tsjekkisk rottehund ) Utrolig flott rase. De er lettlært, intelligente, og rask/aktive. Går gjerne fjellturer.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]