Dansk-svensk gårdshund

Dansk-svensk gårdshund hunderaser. Dansk-svensk gårdshund er hundevennlig.

28. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Brukshunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Dansk-svensk gårdshund er hundevennlig. Dansk-svensk gårdshund blir lett glad i mennesker, og knytter rskt bånd med fremmede såvel som nye familiemedlemmer. Levealder er 10 til 15 år. Dansk-svensk gårdshund kommer fra Danmark.

Petter skriver:

Dansk-svensk gårdshund omtale . Glitrende hund. Eier en dansk-svensk gårdshund. Her har du en helt spesiell type medgjørelige rasehunder. Hard og brutal trening bør unngås men slikt varierer innad i rasen også.

Henrik skriver:

Dansk-svensk gårdshund.Har lyst på en dansk-svensk gårdshund om det er lov av borettslaget. Er dette en krevende rasehund?

Ella skriver:

Flott hunderase som anbefales.vår dansk svenske gårdshund tipse på 4 år har godt gemytt og er utrolig lett å ha med å gjøre. Stortrives da hun kan bli med overalt, mange turer til skogs. Er en type hund som lærer lett, glad i agilitytrening, korte/lange turer. De er litt katteaktig i væremåten egentlig, de er jo rotte og musefangere så ute på skogstur jakter de på mus. Det er en gårdshund så vet å holde seg hjemme og rundt der eieren er, det er vår erfaring, så vår DSG er mye løs. Er en liten artig hund som alltid får mye oppmerksomhet ute på tur! En rase som anbefales!

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]