Langhåret collie

Langhåret collie hunderaser. Kan brukes som gjeterhund og er fortsatt brukt til denne oppgaven, men Border Collie har tatt over denne oppgaven for langhåret collie de siste 40 årene.

Langhåret collie, rasehunder, hundeaser, langhåret, collie

Langhåret collie: Les om hunderasen Langhåret collie her.

25. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Brukshunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Kan brukes som gjeterhund, og er fortsatt brukt til denne oppgaven, men Border Collie har tatt over denne oppgaven for langhåret collie de siste 40 årene. Langhåret collie blir av FCI plassert i gruppen for fårehunder. Langhåret collie er vennlig mot både hunder og mennesker om den får det nødvendige av omsorg og oppdragelse, og selvsagt sosialisering som er viktig for de fleste hunder. men hunder og barn bør alltid være under oppsyn av voksne når de er sammen. Levealderen er normalt 14 til 16 år. Langhåret collie ble skapt i Storbritannia.

Inge skriver:

Dette er jo lassie! fine hunder, men har hørt de bjeffer ganske mye. Dessuten må det være en dagsjobb å stelle pelsen til disse collie hundene?!

Anonym skriver:

Det er ikke alle som bjeffer mye, det kommer nok an på hva du lærer den opp til (selv om enkelte kan være mer håpløse enn andre)

Magnus skriver:

Langhåret collie - jeg har en . Fortryllende hunderase... Kan brukes til litt av hvert, og mye bra kan sies om langhåret collie! Dette er virkelig gode kjæledyr. Litt utspekulert iblant og fortjener å komme hjem til familier som vil bruke mye tid med hundene sine.

Pia skriver:

Langhåret collie.Kanskje det blir en langhåret collie om det er valper i nærheten. Positive eller negative erfaringer om rasen? Noen??

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]