Bearded Collie

Bearded Collie hunderaser. Dette er en utmerket gjeterhund, men i dag brukes den stort sett som selskapshund, I hvert fall I Norge.

Bearded Collie, hunderaser, bearded, collie

Bearded Collie: Finn informasjon om hunderasen kjent som Bearded Collie her.

18. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Brukshunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Dette er en utmerket gjeterhund, men i dag brukes den stort sett som selskapshund, I hvert fall I Norge. Bearded Collie grupperes i klassen for fårehund hunderaser (i Fédération Cynologique Internationale). Bearded Collie er ikke spesielt skeptisk til fremmede, og er generelt glad i alle mennesker. og trives godt i selskap med barn. Levealder er 9 til 16 år. Bearded Collie kommer opprinnelig fra Storbritannia.

Magnus skriver:

Bearded Collie omtale . Ekstremt fin hunderase dette! Vet nå en del om bearded collie. Dette er uten tvil vennlige rasehunder. For hundevante eiere ...

Isak skriver:

Bearded Collie.Vi kunne godt hatt en bearded collie hvis borettslaget sier det er greit da. Jeg finner ingen til salgs akkurat nå, hvor finner man valper??

ulvemor skriver:

min neste hund blir definitivt bearded collie.Har vært oppvokst med schæfere og også hatt noen selv gjennom årenes løp. Jeg passet to beardis jenter i et halvt år og ser de har mye likhet med schæfer bare i en mindre og mildere utgave. Å ikke røyter de heller... Jeg har nettopp mistet min beste venn en schæfergutt på snart 7 år og er i tvil om jeg skal la det gå litt sørgetid innen jeg skaffer meg ny hund eller om jeg skal hoppe uti og prøve å få meg en beardis... Er en voksen dame på 49 år som aldri har vært lenge uten hund. Men nå får jeg se om jeg får tak i en beardis når jeg har brukt litt tid på å sørge over den beste kompisen min gjennom 6 år... om noen har beardis valper eller vet om noen som skal omplassere sin beardis kan det være jeg er interessert

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]