Beauceron

Beauceron hunderaser. Kan benyttes som gjeterhund, og vil gjøre en utmerket jobb, til tross for at det er andre bruksoppgaver den benyttes til i dag.

Beauceron, hunderaser, beauceron

Beauceron: Lær om rasen kjent som Beauceron her.

28. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Brukshunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Kan benyttes som gjeterhund, og vil gjøre en utmerket jobb, til tross for at det er andre bruksoppgaver den benyttes til i dag. Politiet og militæret i mange land har sans for disse hundene, ettersom de bygger et gap mellom de robuste rottwiler hundene og de kjappe dobbermann hundene. I dag blir de mye brukt som vakthund, fordi de utfører oppgaven på linje med de beste vakthund hunderaser i verden. Beauceron grupperes i FCI under fårehunder. Beauceron er gjerne litt reservert ovenfor fremmede. og er hele familiens kjæledegge. Levealder er 10 til 12 år. Beauceron er fra Frankrike.

Isak skriver:

Beauceron erfaring . Kjempebra rase dette altså! Kunne sagt mye om beauceron! De er ekstremt gode hunder. Litt egenrådig men det varierer vel fra hund til hund.

Petter skriver:

Beauceron.Min familie kunne godt tenkt oss en beauceron om det er valper i nærheten. Kan noen anbefale meg en slik rasehund? Er ikke vant med hunder fra før.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]