Berner sennenhund

Berner sennenhund hunderaser. Berner sennenhund grupperes i klassen for sennen hunderaser (i Fédération Cynologique Internationale).

Berner sennenhund, hundeaser, berner, sennenhund

Berner sennenhund: Få informasjon om rasen Berner sennenhund her.

18. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Molosser, pincher, o.l.

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Berner sennenhund grupperes i klassen for sennen hunderaser (i Fédération Cynologique Internationale). Berner sennenhund er meget hundevennlig, selv hannhunder av denne rasen går stort sett bra smmen med andre hunder. De klarer seg fint i et Norsk klima, og vinteren med snø og flere minusgrader er ikke noe problem for berner sennenhunden. og trives godt i selskap med barn. Hunder av denne rasen kan få HD-problemer. Rasen er plaget med øyesykdommer. Denne rasen er sterkt rammet av kreft, og død på grunn av kreft forekommer langt hyppigere hos disse hundene enn hos andre hunderaser. Forventet levealder er 6 til 8 år. Berner sennenhund er fra Sveits.

Ingrid skriver:

Berner sennenhund.Vil ha! Ønsker meg en berner sennenhund hvis det finnes noen å få kjøpt et sted. Noen som vet om en bra oppdretter av rasen?

Solstråle skriver:

Berner sennenhund (eier en selv) . Behagelig hunderase :) Det er mye man bør vite om disse hundene. Mye positivt om berner sennenhund. De er pålitelige hunder. Hensynsfull slik jeg opplever den men det varierer selvsagt.

Melanie skriver:

Et langt og godt liv.Vår Berner var en relativ liten tispe som levde i 13 år! Ingen problemer med HD eller kreft - vil bare si at ikke alle Berner er syke. Men man må velge en god oppdretter og passer godt på hunden slik at den får nok oppmerksomhet og turer - og ikke blir overvektig.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]