Neapolitansk Mastiff

Neapolitansk Mastiff hunderaser. Disse tunge hundene skremmer lett inntrengere, og utgjør en reell trusel om de får fatt i inntrengeren.

Neapolitansk Mastiff, rasehunder, neapolitansk, mastiff

Neapolitansk Mastiff: Les om hunderasen Neapolitansk Mastiff her.

25. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Molosser, pincher, o.l.

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Disse tunge hundene skremmer lett inntrengere, og utgjør en reell trusel om de får fatt i inntrengeren. En utmerket vakthund, lojal mot sin eier. De er så tunge at de må beskyttes mot seg selv: Hopper de ned fra for eksempel et biltak kan de lett skade seg selv. De ble engang i tiden benyttet som kamphunder, men dens temperament i dag tilsier ikke at den har blitt brukt til et slik formål, og det har heller aldri vært et hovedmål i avl av denne rasen. Neapolitansk Mastiff grupperes i FCI under molosser hunderaser. Vanlig levealder er 7 til 10 år. Neapolitansk Mastiff kommer fra Italia.

Anonym skriver:

Uff, stakkars hunder, kan man virkelig avle frem noe slikt? Disse er jo bare helt ekstremt fillete, skinnet henger... ser for meg en del hudproblemer. En slik hund skal i alle fall ikke jeg ha. Har hørt at det eneste du kan bruke en neapolitansk mastiff til er til utstilling, for den duger ikke til noe annet (pluss som selskapshund da...) Dette er ikke en brukshund, egner seg ikke som vakthund en gang, går de ned en trapp kan de brekke beinet... har jeg hørt. Stemmer det eller er jeg på villspor?!?

Emma skriver:

Neapolitansk Mastiff.Vil gjerne ha en neapolitansk mastiff hvis den ikke bjeffer for mye. Kan noen anbefale meg en oppdretter som er seriøs?

Mathias skriver:

Neapolitansk Mastiff anmeldelse . Veldig fin hunderase. Denne rasen kan man si mye fint om, og er selv godt kjent med neapolitansk mastiff... Her har du noen veldig flotte hunder. Familievennlig men det er jo slik som er forskjellig fra den ene hunden til den andre.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]