Riesenschnauzer

Riesenschnauzer hunderaser. Riesenschnauzer er en av verdens beste vakthunder og forsvarshunder, og blir ofte brukt av politi og også i militæret.

Riesenschnauzer, hunder, hunderaser, riesenschnauzer

Riesenschnauzer: Les og lær om rasen Riesenschnauzer her.

25. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Molosser, pincher, o.l.

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Riesenschnauzer er en av verdens beste vakthunder og forsvarshunder, og blir ofte brukt av politi og også i militæret. En allsidig hund som kan brukes til vakthold såvel som kløv, agility, trekk, turkamerat, familiehund og redningshund, for å nevne noe. Hunderasen benyttes i politiet, og er en meget god hund for å beskytte offiser såvel som angrepshund. Den er relativt stor og sterk, og samtidig atletisk, som gjør at den egner seg ypperlig som brukshund i politiet. Det norske politiet benytter også riesenschnauzer, men her i Norge er det likevel schæfer og belgiske fårehunder som er i størst antall på dette området. Riesenschnauzer grupperes i FCI under kveghunder. Riesenschnauzer røyter lite. og er hele familiens kjæledegge. Kan utvikle HD. Lever i 12 til 15 år. Riesenschnauzer har sitt opphav fra Tyskland.

Nora skriver:

Riesenschnauzer.Kul bikkje, vil ha en riesenschnauzer om jeg finner en oppdretter med valper snart. Er dette en rase som bjeffer mye?

Lilla skriver:

Riesenschnauzer hunderase . Ypperlig rase rett og slett. Flott rase man kan skrive mye om, jeg har selv erfaringer med riesenschnauzer. Dette er menneskekjære hunder. Hengiven og sterke instinkter.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]