Schnauzer

Schnauzer hunderaser. Schnauzer har en rekke bruksområder, og er en fremragende vakthund.

Schnauzer, hunder, hunderaser, schnauzer

Schnauzer: Få nyttig info om hunderasen Schnauzer her.

18. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Molosser, pincher, o.l.

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Schnauzer har en rekke bruksområder, og er en fremragende vakthund. Den har også utmerket seg innenfor agility og er en utmerket familiehund til tross for sitt temperament. De er på vakt ovenfor mennesker den ikke kjenner. Krever en del mosjon da de har mye energi på lager. Fjellturer, løpeturer, og å få løpe fritt er god trening for slike hunderaser. Kan utvikle HD. Schnauzer har sitt opphav fra Tyskland.

Schnauzer kategoriseres som kveghundraser i FCI. Disse hundene er hypnoallergiske, men kan likevel fremkalle reaksjoner hos allergikere som reagerer på hunder. Alle raser vil bære med seg allergens.

Måneskinn skriver:

Schnauzer.Ønsker meg gjerne en schnauzer om det finnes noen oppdrettere i nærheten. Noen som har denne hunderasen og som kan si litt om den?

Mathias skriver:

Schnauzer omtale . Fin hunderase. Mangt har blitt sagt og skrevet om schnauzer! Rimelig gemyttelige hunder.. Lager ikke mye utav seg og en spennende rase.

Annemor skriver:

Stolt eier av Bobbi 3 år.Kjempesnill, varsom, lettvint, lærevillig, leken, omgjengelig, varsler. Superglad for vårt valg av hund, bor i leilighet ,nært til skog og mark. En friskus ute. Holder seg til eier, nysgjerrig,lett og innkalle. Elsker lek og søk.masse energi.veldig glad i andre hunder.stell av pels jevnlig, det finner han seg i. Super sosial under trygge omgivelser. Kjælen.Lydig når han må...har også egen vilje. Vi angrer ikke!

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]