Newfoundlanshund

Newfoundlanshund hunderaser. Newfoundlanshund kategoriseres som molosser i FCI.

Newfoundlanshund, hundeaser, newfoundlanshund

Newfoundlanshund: Se bilder av hunderasen Newfoundlanshund her.

25. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Molosser, pincher, o.l.

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Newfoundlanshund kategoriseres som molosser i FCI. Newfoundlanshund er hundevennlig. Newfoundlanshund er menneskevennlige hunder, og er glad i barn, fremmede og familiemedlemmene sine. De tåler kulde svært bra. men ingen barn bør være alene med hunder. Hoftedysplasi forekommer. Hjertesykdom forekommer også. Levealder er fra 9 til 15 år. Newfoundlanshund kommer fra Canada.

Ingrid skriver:

Kjempesnille hunder med bra temperament. Veldig barnevennlige. Flinke med barn, men husk at størrelsen på disse hundene betyr at de alrdi m åvære alene med barn, uansett hvor snille de er så kan de være uheldige eller glemsomme og så er skaden gjort, og et barn blir liggende under denne hunden eller dyttet, det kan gi fatale konsekvenser. Newfoundlands hund er store, men spiser ikke så veldig mye mer enn "vanlige" hunder, vil tro feks en schæfer spiser mer, fordi de er enda mer aktive og forbrenner mer. Er du glad i vann er dette en fantastisk rase å ha med seg... dyktigere svømmere skal man lete lenge etter.

Maja skriver:

Newfoundlanshund.Har lyst på en newfoundlanshund hvis de ikke er for ville. Er dette en rase som bjeffer mye?

Magnus skriver:

Newfoundlanshund eier . Ypperlig hunderase. Ingen rase er så fantastisk som newfoundlanshund.. Jeg synes dette er familiekjære hunder. Bjeffer litt mye noen ganger slik jeg opplever den men det varierer selvsagt.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]