Sarplaninac

Sarplaninac hunderaser. Hunder av denne rasen brukes som flokkbeskytter.

Sarplaninac, hunderaser, sarplaninac

Sarplaninac: Lær om rasehundene Sarplaninac her.

18. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Molosser, pincher, o.l.

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Hunder av denne rasen brukes som flokkbeskytter. Sarplaninac defineres i FCI som molossere. Sarplaninac har sitt opphav fra Serbia.

Gjest skriver:

sarplaniac hundene er vel ikke lovlige i Norge tror jeg. Faen så store hunder, er ekstremt skeptiske til fremmede og ikke en hund for uerfarne. Ser veldig bra ut da, egnet til å skremme bort rovdyr såvel som mennesker

Gashi skriver:

Sharplanin er ikke fra serbia men er fra Kosovo- og hetter Sharplanin pga Albansk Alpene heter Shar (Bjeshkt e Sharrit). Den er den beste hunden som aldri angriper menneske. Ikke voksen og ikke barn.Den angriper bare ukjente personer som prøver å bruke makt mutt hunden, Han slipper aldri inn ukjente mennesker i den områder han passer, menn samtidig også ikke angriper inntil en beskjenkt person kommer til hjelp. Han er den beste Hunderasen som beskyter og passer sauer mutt bjørn og ulver. Han kan drepe samtidig i en kamp intil tre ulver. Meget sterk.

Freddy skriver:

Sarplaninac.Drømmer om en dag å kunne eie en sarplaninac hvis jeg klarer å finne noen oppdrettere som jeg kan stole på da. Positive eller negative erfaringer om rasen? Noen??

Sofia skriver:

Sarplaninac innlegg . Fabelaktig rase. Verdt å vite om sarplaninac. De er ekstremt fredelige skapninger. Litt utspekulert iblant men det er jo slik som er forskjellig fra den ene hunden til den andre.

Jovana skriver:

Er fra Serbia og min familie har en Sarplaninac som er svært energifull og elsker mennesker! Han er meget skeptisk på andre dyr og hvertfall katter, men han elsker å hilse på andre hunder og mennesker, og barn også faktisk. Han elsker å leke med pinne og ball men også mennesker, med mest faktisk. Det at noen mener de er aggressive er helt feil å si, det spørs hvordan du trener opp en hund, samme hvilken rase :) Har hatt flere store hunder før men han er den beste vokteren vi noensinne har hatt, kunne ikke ønskt meg noe bedre! Du bør ikke ha en sarplaninac om du ikke har noe erfaring med hunder fra før, for din egen del :) en helt fantastisk rase! Håper den blir mer kjent i Norge. :)

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]