Kaukasisk ovtcharka

Kaukasisk ovtcharka hunderaser. Blir benyttet som gjeterhund, og er såpass sotr og sterk at den alene kan skremme bort en flokk ulver, ifølge myten.

Kaukasisk ovtcharka, hunderaser, kaukasisk, ovtcharka

Kaukasisk ovtcharka: Se bilder av rasehundene Kaukasisk ovtcharka her.

18. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Molosser, pincher, o.l.

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Blir benyttet som gjeterhund, og er såpass sotr og sterk at den alene kan skremme bort en flokk ulver, ifølge myten. Som regel arbeider disse hudnene i par eller i mindre grupper, og er uavhengige av gjeteren. I tradisjonell stil blir de oppdrat sammen med sauene, og har et naturlig vokterinstinkt for flokken. Et bruksområde er beskyttelse av buskap. De kan også nyttes som vakthund til eiendom. Kaukasisk ovtcharka defineres i FCI som molosser. De er på vakt mot fremmede. Normal levealder er 10 til 11 år. Kaukasisk ovtcharka kommer opprinnelig fra Russland.

Axel skriver:

Kaukasisk ovtcharka.Ønsker meg kanskje en kaukasisk ovtcharka hvis vi klarer å bli enige her i familien da. Noen som vet hva en slik en koster?

Lilla skriver:

Kaukasisk ovtcharka kommentar . Utsøkt hunderase! Mye positivt med kaukasisk ovtcharka. Ganske fine bikkjer. Vennlig og på alle måter en flott rase for den spesielt interesserte.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]