Kangal

Kangal hunderaser. Hunder av denne rasen brukes som flokkbeskytter.

Kangal, hunder, kangal

Kangal: Lær om rasene som heter Kangal nå.

28. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Molosser, pincher, o.l.

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Hunder av denne rasen brukes som flokkbeskytter. En modig hunderase som gjerne påtar seg oppgaven som vakthund. Hunderaser som dette er også kjent for å mistenkeliggjøre fremmede, og er på vakt når ukjente kommer til eiendommen. Kangal kommer fra Tyrkia.

Magnus skriver:

Kangal.Plutselig fikk jeg lyst å ha en kangal om de ikke må ha veldig mye trening, noen som vet? Har lite erfaring med hunder. Er dette en bra førstegangshund?

Niclas skriver:

Kangal hundeeier . Flott rase. Har lært meg å kjenne rasen, en kangal. Selv mener jeg de er lystbetonte rasehunder. Kanskje litt egenrådig og perfekt som en familiehund hvis man er vant med hunder fra før.

Jan skriver:

Ikke noe man plutselig får lyst på.En Kangal er ikke noe man skaffer seg fordi man plutselig får et innfall. Det er heller ingen førstegangshund. Når det er sagt, så er det en fantastisk, lojal og beskyttende hund som også er en super familiehund for en med hundeerfaring. Rasen er krevende, men gir mye tilbake for nedlagt tid. Det er ikke en hund som egner seg i blokk eller rekkehus, men har du stor tomt, gård, eller er glad i å være mye ute i skog og mark, så er det absolutt et alternativ. Har selv en 9,5 år gml. hann som har gitt utrolig mye glede, og forhåpentligvis henger med en del år til, da kangaler ofte blir gamle.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]