Rottweiler

Rottweiler hunderaser. Kanskje en av de aller beste vakthunder og angrepshunder som noensinne har blitt avlet, men den har også mange andre kvaliteter.

Rottweiler, hunderaser, rottweiler

Rottweiler: Les om hunderasen Rottweiler her.

18. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Molosser, pincher, o.l.

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Kanskje en av de aller beste vakthunder og angrepshunder som noensinne har blitt avlet, men den har også mange andre kvaliteter. En flott familiehund, og de kan utføre en rekke oppgaver i politiet og i militærtjeneste. Uansvarlige eiere som ikke har forstått hvilke styrke disse hundene har i seg, har medført en rekke uheldige tilfeller som menneskedrap og angrep. Dette problemet skyldes ikke rasen i seg selv, men først og fremst eiere som ikke forstår hvilken hund de har med å gjøre. Riktig trening og nok fysisk aktivitet er det som skal til for å få en fantastisk brukshund eller familiehund. Dens popularitet og grådige oppdrettere som tenker mer på egen lommebok enn rasens beste er en av flere grunner til at rottweiler har fått en litt uheldig utvikling, men heldigvis finnes det også et stort antall seriøse oppdrettere som legger sjelen sin i å fremme de beste kvaliteter hos rottweilier. Rottweiler blir brukt til å forsvare offiser i politiet, såvel som å være angrepshund og den utfyller også andre politioppgaver. Rottweiler blir av FCI plassert i gruppen for molosser. Rottweileren er kjent for sin intelligens og den kjeder seg dersom den ikke får nok mental stimulering. Mange utvikler HD. Lever i 10 til 12 år. Rottweiler har sitt opphav fra Tyskland.

NILS skriver:

Rottweiler er en hunderase som mange ønsker å forby i Norge, på lik linje med amstaff. Kanskje ikke så rart, for dette er en av de mest potensielt farlige hundene vi har her i landet, hvis vi kun ser på hva den fysisk er i stand til å gjøre - i feil hender. Problemet med rasen er at den ofte havner i feil hender, spesielt ser vi dette i USA hvor Rottweiler faktisk er den rasen som har flest menneskedrap på samvittigheten. Ville aldri hatt en rottweiler i hus, de er rett og slett for uforutsigbare for min smak... her må det en ansvarlig eier til, som vet hvordan man håndterer en stor og sterk hund!

Anonym skriver:

hva er galt med Rottwiler da? jeg har hatt en rottweiler. jeg kunne hat en til av den rasen jeg da.

Sofia skriver:

Rottweiler.Vil ha! Ønsker meg en rottweiler om det er valper i nærheten. Er det mye jobb med denne rasen?

Jens skriver:

Rottweiler erfaring . Bedårende rase. Jeg har en rottweiler! På alle måter gode hunder. Kjærlig og perfekt som en familiehund hvis man er vant med hunder fra før.

Glenn skriver:

Nils.Nils det der er rett og slett feil. Er ikke rasen det er feil på. Rett og slett de som ikke klarer å håndtere en Rottis. Det er de som er no feil med, ikke rasen. Hadde en Rottis i 6år,ja de kan være uforutsigbar og små sleipe men klarer man å lese bikkja og gjøre riktig så blir det din aller beste venn. Han kommer alltid til å stå bak ryggen din å passer på familien og huset når man er borte. Så ikke døm den rasen når du ikke har hatt en sånn kompis. Og ikke pga du har hørt ting ell no. Det er mye feil som blir sagt og brått så har Rottweilern blitt mishandlet før.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]