Boxer

Boxer hunderaser. Trenger du en hund til å vokte din eiendom? Denne hunderasen gjør jobben. Boxer har tidligere blitt brukt som kamphund, men ble opprinnelig utviklet for å være en kveghund.

Boxer, hunder, boxer

Boxer: Få info om rasen Boxer her.

18. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Molosser, pincher, o.l.

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Trenger du en hund til å vokte din eiendom? Denne hunderasen gjør jobben. Boxer har tidligere blitt brukt som kamphund, men ble opprinnelig utviklet for å være en kveghund. Politiet benytter boxer som både angrepshund/forsvarshund og i noen tilfeller som bombehund og narkotikahund på flyplasser. I senere tid har den likevel blitt mindre brukt som politihund. Boxer blir kategorisert som molosser i FCI sin klassifisering. Boxer er lekne hunder, og blir gjerne med på lek om eieren oppfordrer til det. men når barn og hund leker sammen bør de alltid være under oppsyn av en voksen. Levealder: 11 til 14 år. Boxer stammer fra Tyskland.

Solstråle skriver:

Boxer.Har lyst på en boxer om man kan få de billige. Noen med erfaring av denne rasen?

Linnea skriver:

Boxer erfaringer . Imponerende rase. Ikke en hund for hvem som helst, men fin hund for de som vil ha hund som hobby. Eier selv en boxer.. Fra denne rasen ser du mange smarte hunder. Passer hundevante mennesker og en positiv opplevelse på alle måter.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]