Cane Corso

Cane Corso hunderaser. Cane corso er svært mektige og imponerende hunder, og som egner seg som vakthund og angrepshund såvel som en lojal familiehund.

Cane Corso, rasehunder, hundeaser, cane, corso

Cane Corso: Les om hunderasen Cane Corso her.

21. juli 2024 av 🐶 Rasehunder / Molosser, pincher, o.l.

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Cane corso er svært mektige og imponerende hunder, og som egner seg som vakthund og angrepshund såvel som en lojal familiehund. Denne rasen er en av mange hunderaser som tragisk nok har blitt brukt i hundekamper. De ble ikke først og fremst avlet til dette som et formål, men dens fysikk og temperament gjorde sitt til at den var et naturlig valg blant mennesker som arrangerte hundekamper dessverre. Det sies at cane corso er en lojal og hengiven hund som ved riktig sosialisering er en flott familiehund og som kan omgås andre hunder uten problem. Cane Corso grupperes i klassen for molosser (i Fédération Cynologique Internationale). Levealder fra 10 til 11 år. Cane Corso ble først avlet i Italia.

Emma skriver:

Cane Corso.Vil kanskje ha en cane corso hvis vi klarer å bli enige her i familien da.

Mini skriver:

Cane Corso bemerkning . Snerten hunderase. Vet nå en del om cane corso. De er hensynsfulle hunder. Hard og brutal trening bør unngås kan være midt i blinken for de som ønsker å bruke mye tid på hundene sine.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]