Engelsk bulldog

Engelsk bulldog hunderaser. Den populære engelske bulldog er ikke bare en god varslingshund og vakthund, men har i nyere tid blitt en flott familiehund.

Engelsk bulldog, hunder, engelsk, bulldog

Engelsk bulldog: Her kan du lese mer om hunderasen Engelsk bulldog her.

25. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Molosser, pincher, o.l.

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Den populære engelske bulldog er ikke bare en god varslingshund og vakthund, men har i nyere tid blitt en flott familiehund. Det store bittet kan virke skremmende, men under det litt vodlsomme ytre finner vi en menneskekjær hund som er hengiven ovenfor sin eier og som er glad i mennesker. Engelsk bulldog defineres i FCI som molosser. De er ikke av de mest energiske hunderaser, og passer for mennesker som ønsker seg en hund som ikke krever all verdens mosjon. Daglige lufteturer og litt løpig er bra, men du trenger ikke ta med din bulldog på toppturer og lange løpeturer. og trives godt i selskap med barn. Dette er en hundase som lett kan bli plaget med øyesykdommer. De har også en medisinsk historie som tilsier at de rammes oftere av hjerteproblemer. Hunderasen er kjent for å få pustevansker. Lever i 7 t.o.m. 9 år. Engelsk bulldog er fra England.

Doffen skriver:

Engelsk bulldog: Syk men sykt morsom.Det står kanskje dårlig til med helsen til denne rasen. Eller... det er vel ikke snakk om et "kanskje" heller. Jo, det står dårlig til. Det er dumt, for jeg elsker denne hunderasen. Morsommere dyr finnes ikke på planeten vår.

Nina skriver:

Engelsk bulldog er ikke rasen du skal kjøpe hvis du ikke er forberedt på å betale regninger til veterinær, koster jo ekstremt mye bare å komme seg igjennom en fødsel her, keisersnitt vet du...

Svenn skriver:

Engelsk bulldog.Kunne godt eid en engelsk bulldog hvis vi ikke må vente så alt for lenge på valper. Noen som har denne hunderasen og som kan si litt om den?

Måneskinn skriver:

Engelsk bulldog hundeeier . Ordentlig hunderase. Flotte hunder, mye bra med engelsk bulldog:-) De er lydhøre hunder.. Lager ikke mye utav seg og et utmerket valg for den som ønsker seg en hund av denne størrelsen.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]