Fox Terrier

Fox Terrier hunderaser. Fox Terrier krever sosialisering, hvis ikke kan det bli aggresiv ovenfor andre hunder.

Fox Terrier, rasehunder, fox, terrier

Fox Terrier: Få informasjon om hunderasen Fox Terrier her.

18. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Molosser, pincher, o.l.

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Fox Terrier krever sosialisering, hvis ikke kan det bli aggresiv ovenfor andre hunder. Fox Terrier er utrolig morsomme hunder, som tar initiativ til lek med sin eier selv i voksen alder. Fox Terrier kommer opprinnelig fra England.

Sofia skriver:

Fox Terrier.Vår familie vil kanskje få en fox terrier hvis de ikke er for ville. Kan de være sammen med barn?

Nora skriver:

Fox Terrier rasehunder . Uhyre flott rase. Hva skal man si om fox terrier.. Ganske artige hunder. Fin på alle måter men slikt varierer innad i rasen også.

Tore tklj skriver:

Herlig hund.Jeg hadde opprinnelig tenkt å få en Jack Russel,men kom tilfeldig over en Fox Terrier glatthåret som er en egen rase av Fox Terriere. Det er en svært kjærlig hund som er utrolig morsom og leken. Den vil gjerne gå på tur. Den er nysgjerrig som liker å utforske området vi ferdes. Den er renslig både ute og inne,noe den var fra ca.7 måneders alder. Den tisset inne 5 ganger og gjorde fra seg 2 ganger. Det var delvis min feil som ikke passet tiden mellom lufteturen hver annen time når den var valp.Fox terrier er stille hunder som ikke bjeffer i tide og utide. Den røyter 2 gg årlig som andre hunder. hunden min heter Charley og er en gutt. Charley er også glad i barn. Den er smart og flink og den elsker å kose. Hver morgen kommer den til meg for å ligge på fanget mitt bare dor kosing.Vil du ha en hund med godt gemytt er Fox terrier et godt valg.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]