Grand danois

Grand danois hunderaser. Grand danois blir av FCI plassert i gruppen for molosser hunderaser.

Grand danois, rasehunder, hundeaser, grand, danois

Grand danois: Lær om hunderasen Grand danois her.

25. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Molosser, pincher, o.l.

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Grand danois blir av FCI plassert i gruppen for molosser hunderaser. Har HD-problemer. Problemer med hjertet er også noe man bør være oppmerksom på hos denne hunderasen. Levealderen er normalt 8 til 12 år. Grand danois er fra Tyskland.

Nina I. skriver:

Store hunder, med høy forbrenning, så du må være forberedt på å bruke mye penger på mat. Enkelte linjer er også ved veldig dårlig helse, og koster mye i veterinærregninger. Bruker du under 500.000 på denne hunden i løpet av dens levetid er det godt gjort. Noen tenker at det å betale 10.000 for en hund er mye, men så har de 490.000 ekstra å betale, og i verste fall ender man opp med utgifter som tilsvarer et huslån! Grand danois er stor både i størrelse og i pengeforbruk.

Maja skriver:

Grand danois.Lurer på om denne hunderasen er for meg. Kan tenke meg en grand danois hvis alle i familien blir enige.. Er dette familievennlige hunder?

Axel skriver:

Grand danois bemerkning . Eminent rasehund. Eier en grand danois. Veldig gode hunder. Kan være litt reservert mot fremmede og på alle måter en flott rase for den spesielt interesserte.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]