Chow Chow

Chow Chow hunderaser. Dette er hunder som kan benyttes som vakthund.

Chow Chow, hunder, hunderaser, chow, chow

Chow Chow: Lær om rasen som heter Chow Chow her.

18. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Spisshunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Dette er hunder som kan benyttes som vakthund. Grupperes som spisshund. Chow Chow grupperes i klassen for asiatiske spisshunder (i Fédération Cynologique Internationale). Chow Chow lager kanskje høye pustelyder og litt snorking, men ellers er det en meget stille hund som bjeffer lite. Chow chow er på vakt ovenfor fremmede, og mistenkelig av natur ovenfor mennesker den ikke kjenner. En chow kan fint være ute selv om det er ganske mange minusgrader, og snø er aldri noe problem for denne rasen. Som så mange andre hunderaser forekommer også hoftedysplasi hos denne rasen. Wire Fox Terrier har anlegg for eksem og problemer med huden. Har øyeproblemer. Normal levealder er 14 til 16 år. Chow Chow stammer fra Kina.

Sofie skriver:

Chow Chow.Plutselig fikk jeg lyst å ha en chow chow men alle i familien må bli enig først... Noen som vet om en bra oppdretter av rasen?

Sofie skriver:

Chow Chow erfaring . Behagelig rase dette er altså... Utrolig hvor lydige de er disse hundene, jeg har selv en chow chow. Min erfaring er at dette er familiekjære rasehunder. God mot familien og sterke instinkter.

Gjest skriver:

fantastisk hund.Elsker barn, leken og lærevillig. Finnes ikke aggressiv mot andre hunder, noe skeptisk mot fremmede voksne men blir fort trygg.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]