Utonagan

Utonagan hunderaser. Utonagan er en hund som blir avlet for å ligne på ulv, men selvfølgelig også med tanke på brukshundoppgaver.

Utonagan, hunderaser, utonagan

Utonagan: Få info om hunderasen ved navn Utonagan her og nå.

18. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Spisshunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Utonagan er en hund som blir avlet for å ligne på ulv, men selvfølgelig også med tanke på brukshundoppgaver. Den er en utmerket sledehund, og en god familiehund hevdes det i miljøet som driver med oppdrett av denne rasen. Til tross for et ulvelignende utseende er det ikke noen nyere innslag av ulveblod i denne rasen. Utseendet mest mulig lik en ulv, men mentaliteten til en hund, det er et prooritert mål når det gjelder oppdrett av utonagan. Dette er relativt store hunder, men myke og forsiktige. De kan gjerne brukes til hundekjøring. De har en tendens til å hyle, til tross for at de ikke regnes som en ulvehybrid. Dette instintet er nok arvet fra de nordlige spisshundene og sledehundene som har blitt benyttet i avl av denne rasen. Utonagan er imøtekommende og generelt glad i mennesker, og er derfor ingen god vakthund. Utonagan er proppfull av energi, og krever et aktivt liv. De beskrives som smarte/intelligente hunder, og krever da en daglig dose mental trening. Tåler kulde og snø godt. Utonagan har opphavet sitt fra Storbritannia.

Ulf skriver:

Disse hundene er det dessverer ikke så mange av, men jeg vil gjerne ha en slik hund! Noen som vet om de finnes i Norge, eller Europa? Vet de fortsatt avles på i USA, men det er få av de, ettersom det er en ny hunderase.

Thea skriver:

Utonagan.Ja, jeg ønsker meg en utonagan hvis de ikke er for dyre. Er dette krevende hunder?

Sofia skriver:

Utonagan omtale . Pen rase! Jeg eier selv en utonagan. Dette her er hengivne hunder. Oppvakt og en spennende rase.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]