Lundehund

Lundehund hunderaser. Lundehund er en norsk hund som står i fare for å dø ut, på grunn av manglende etterspørsel.

Lundehund, hunder, lundehund

Lundehund: Les om rasen som heter Lundehund her.

18. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Spisshunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Lundehund er en norsk hund som står i fare for å dø ut, på grunn av manglende etterspørsel. Dette er en god jakthund, og ved riktig tilvenning og sosialisering kan det bli en fin familiehund. Lundehund blir gruppert som nordiske sledehund hunderaser i FCI sin klassifisering. Lundehund er en hundevennlig hund. Intelligente hunder. Disse hundene klarer seg fint i et kaldt klima. Lundehund er dessuten veldig lekne hunder, og elsker å ha det gøy og finne på sprell. Lundehunden er en meget morsom hunderase og det skulle vært synd om denne fantastiske hunderasen hadde blitt borte for godt. Lundehund kommer fra Norge.

Gjest skriver:

Lundehund er en hunderase som står i fare for å dø ut. Dette er virkelig fantastiske hunder og forstår ikke hvorfor så få vil ha den. Tror det har noe å gjøre med at det er vanskelig å få tak i disse hundene. Hvis det er noen oppdrettere som har valper klare så er jeg villig til å kjøpe!

Arild skriver:

Lundehund.Min familie kunne godt tenkt oss en lundehund men må først finne ut om jeg har råd til å eie hund. Hvilke erfaringer har dere hundeeiere av denne rasen? Positive, negativer sider...

Knut skriver:

Lundehund - noen observasjoner . Overdådig hunderase! Jeg har en lundehund. Rimelig smarte hunder. Lærer fort og passer meg perfekt.

Jonny skriver:

Utrydningstruet.Wikipedia: - Rasen, som fortsatt er utrydningstruet, er svært sjelden utenfor Norge. - Norsk lundehund er opprinnelig avlet som jakthund på lundefugl, men den er nå fredet i Norge

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]