Samojed

Samojed hunderaser. Dette er utmerkede sledehunder, men ikke blant de mest utholdende.

Samojed, hunder, hunderaser, samojed

Samojed: Her kan du lese mer om hunderasen Samojed her.

28. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Spisshunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Dette er utmerkede sledehunder, men ikke blant de mest utholdende. De er relativt sterke, og relativt utholdende og kan derfor sies å fylle et gap mellom alaskan malamute og sibirsk husky. Samojeden regnes for å være en av de nordlige hunderasene, og grupperes som spisshund. Samojed blir gruppert som nordiske sledehunder i FCI sin klassifisering. Samojed er en hypnoallergisk hunderase og er et mulig valg for allergikere. Den tykke pelsen gjør at disse hundene takler kulde svært bra. Hoftedysplasi er en mulig helseplage hos disse hundene. Samojed stammer fra Russland.

Mini skriver:

Samojed.Lurer på om denne hunderasen er for meg. Kan tenke meg en samojed når jeg får nok penger til å kjøpe egen hund. Hvilke erfaringer har dere som eier disse hundene?

Nora skriver:

Samojed erfaring . Eksemplarisk hunderase! Mye positivt som kan bli sagt om en samojed. Selv mener jeg de er godlynte rasehunder! Finurlig og en hunderase som kan anbefales.

Martin skriver:

Hei.De er søte og de elsker å tygge på hammeren min ;)

Celine skriver:

Litt om samojeden.Samojeden er en hvit hund og er en polarhund. Den har 2 lag med pels og skifter pels mellom vinteren og sommeren. Den kan tåle opptil mange minusgrader med bare pelsen sin.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]