Pomeranian

Pomeranian hunderaser. Pomeranian grupperes i FCI under spisshunder av europeisk opphav.

Pomeranian, hunder, pomeranian

Pomeranian: Finn ut mer om hunderasen Pomeranian akkurat her.

18. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Spisshunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Pomeranian grupperes i FCI under spisshunder av europeisk opphav. Pomeranian er en rasehund som stort sett er vennlig ovenfor andre hunder, men for at den ikke skal bli nervøs eller få andre problemer er det likevel lurt å sosialisere valpen sammen med andre hunder fra et tidlig tidspunkt. De er kjent for å være hypnoallergiske hunder, men man kan ikke regne med at ikke vil fremkalle en allergisk reaksjon hos allergikere. Det finnes ingen hund som ikke gir allergiproblemer. Pomeranian kan røyte relativt mye. Hyppig forekomst av hjertesykdom. Levealderen er normalt 12 til 15 år. Pomeranian kommer fra Tyskland.

Alle hunder er farlige! skriver:

En pomerianian drepte en baby en gang: En liten Pomeranian hund drepte en seks uker gammel baby mens spedbarnets vaktmester kort forlot barnet uten tilsyn for å varme en flaske melk, sier myndighetene. Den relative, som ble omsorg for barnet jenta, fant hodet begravd i hundens munn lørdag kveld, sier lensmann stedfortreder Cruz Solis. Jenta døde av hodeskader i et område sykehuset, sa han. Barnets navn ble holdt tilbake fordi foreldrene hennes var ute av landet og hadde ikke blitt varslet, sa Solis. Den relative har ikke blitt belastet. Animal føringsoffiserer tok hunden. Pomeranians er en rase av miniatyrflasker hjørnetenner som har en foxlike ansikt, spisse ører og lang, fluffy hår. Nestleder sa Pomeranian angrep er sjelden.

Filip skriver:

Pomeranian.Fin hunderase. Vil ha en pomeranian hvis jeg klarer å finne noen oppdrettere som jeg kan stole på da. Er dette krevende hunder?

Magnus skriver:

Pomeranian hundeeier . Strålende hund! Denne rasen kan man si mye fint om, og er selv godt kjent med pomeranian. De er jo veldig smarte rasehunder! Oppvakt men er er vel individuelle forskjeller også.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]