Norsk elghund svart

Norsk elghund svart hunderaser. Som jakthund til elgjakta er den minst like godt egnet som norsk elghund grå, men likevel en langt sjeldnere hunderase.

Norsk elghund svart, hunder, norsk, elghund, svart

Norsk elghund svart: Les mer om rasen Norsk elghund svart på denne siden.

28. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Spisshunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Som jakthund til elgjakta er den minst like godt egnet som norsk elghund grå, men likevel en langt sjeldnere hunderase. Ikke bare er den en formidabel jakthund, men også en god vakthund til gård og hjem. Norsk elghund grupperes som spisshund og tilhører kategorien nordlige hunderaser. Den sorte utgaven av norsk elghund har omtrent de samme jakttalentene som den grå utgaven. Norsk elghund svart grupperes i FCI under nordiske jakthunder. Norsk elghund svart er en hypnoallergisk rase og er et mulig valg for allergikere. Hvis man har hundeallergi bør man først passe en slik hund for å se om man reagerer på den. Hunder av denne rasen kan få HD-problemer. Levealder er fra 12 til 15 år. Norsk elghund svart stammer fra Norge.

Jonas skriver:

Norsk elghund svart erfaringer . Elegant hunderase! Igrunn ikke noe å utsette på norsk elghund svart. Ganske lystbetonte hunder. God til å lytte men på alle områder midt i blinken for meg.

Jakob skriver:

Norsk elghund svart.Fin! Vil gjerne ha en norsk elghund svart men de koster kanskje mye siden det er vanskelig å få tak i noen fra en god oppdretter? Er det mye jobb med disse hundene?

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]