Nordisk inuitthund

Nordisk inuitthund hunderaser. Nordisk inuitthund er en indianerhund avlet av indianere (inuitter) og kan benyttes som sledehund, trekkhund og til hundekjøring.

Nordisk inuitthund, rasehunder, hundeaser, nordisk, inuitthund

Nordisk inuitthund: Lær om rasen Nordisk inuitthund her.

28. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Spisshunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Nordisk inuitthund er en indianerhund avlet av indianere (inuitter) og kan benyttes som sledehund, trekkhund og til hundekjøring. Den tåler et skiftende klima, men trives best i et litt kjøligere klima. En relativt sjelden hunderase i dag. Har blitt brukt som avlsmateriale i blant annet tamaskan og utonagan, to nye hunderaser hvor et av primærmålene er å etterlignet utseendet til ulv men samtidig bevare de gode egenskapene hos hunden. På mange måter en karakteristisk spisshund og temperament og væremåte er tilsvarende likt det som kjennetegner de nordlige hunderaser. Flokktilhørlighet og enenrådighet er karakteristiske trekk ved rasen. Kan minne litt om en ulv. Nordisk inuitthund kommer fra England.

Linnea skriver:

Nordisk inuitthund.Kunne godt tenke meg en nordisk inuitthund men må nok lære meg litt mer om denne rasen først. Kan den være alene inne i en leilighet?

Isak skriver:

Nordisk inuitthund hunder . Fantastisk hunderase! Utrolig hvor lydige de er disse hundene, jeg har selv en nordisk inuitthund. Selv mener jeg de er elskelige hunder.. Lager ikke mye utav seg og intelligent på alle områder.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]