Thai Ridgeback

Thai Ridgeback hunderaser. Rasen regnes for å være av de primitive hunderaser.

Thai Ridgeback, hunder, hunderaser, thai, ridgeback

Thai Ridgeback: Les om hunderasen Thai Ridgeback her.

25. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Spisshunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Rasen regnes for å være av de primitive hunderaser. Thai Ridgeback kategoriseres som primitive hunderaser i FCI. Thai Ridgeback stammer fra Thailand.

Freddy skriver:

Thai Ridgeback.Min familie kunne godt tenkt oss en thai ridgeback om de ikke må ha veldig mye trening, noen som vet? Hvilken rase kan vi sammenligne denne med?

Luna skriver:

Thai Ridgeback omtale . Fager hunderase! Det kan bli skrevet mye om thai ridgeback. Slik jeg erfarer de er dette lystbetonte rasehunder! Spesiell på sin måte og kanskje ikke den hunderasen som passer best for en nybegynner.

MINI skriver:

RØD Thai Ridgeback Dog.Må ikke sammenlignes med blå Thai Ridgeback Dog(som oppstod i 1950 årene)Utbryter konger(åpner bur,tar seg ut av seler osv)Spenstig,klok,tøff med stort beskytter instinkt.komando/streng dressur går ikke,positiv metode(godbit,mat,ros)kan være agresiv mot andre hunder,spesielt om de er det.bjeffer lite,reserverte mot fremmede(dette er ikke nervøsitet)røyter lite kunn 2-3 dager i året,ikke ett hår ellers.MÅ IKKE TRO DE ER SOM ANDRE HUNDE RASER da får du en overraskelse. Kosete, lekne hater kulde og regn. Fysisk bestraffelse er TABU unødvendig og farlig(du risikerer å måtte drepe hunden eller bli`tatt`selv).Sint verbal tone holder for att de skal underkaste seg,de vet du er sjef og når de har gjort no`hyss`og skammer seg.FANTASTISK RASE du er allt for den.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]