Eurasier

Eurasier hunderaser. Eurasier er en spisshunderase, og ble avlet ved å krysse spisshunder fra både Asia og Europa, derav navnet.

Eurasier, hunder, hunderaser, eurasier

Eurasier: Les mer om hunderasen som kalles Eurasier her.

28. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Spisshunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Eurasier er en spisshunderase, og ble avlet ved å krysse spisshunder fra både Asia og Europa, derav navnet. Eurasier blir gruppert som asiatiske spisshunder i FCI sin klassifisering. Kan leve i 11 til 13 år. Eurasier har opphavet sitt fra Tyskland.

Petter skriver:

Eurasier.Ønsker meg eurasier hvis borettslaget sier det er greit da. Hva er det mest positive og negative med denne rasen?

Jens skriver:

Eurasier erfaring . Smukk hunderase dette! Kan si litt om eurasier. Personlig erfaring er at dette er vennlige hunder. Kjempesmart og på alle måter en flott rase for den spesielt interesserte.

Hyca skriver:

Eurasier.Veldig fornøyd med Eurasier. En hund som tenker og resonnerer. Hengiven, og lett å lære opp. Husker ting som har skjedd, og flink til å huske navn. Kan være veldig egen, nekter å gå videre hvis den har tenkt seg en annen tur enn du hadde planlagt😜 Elsker utfordringer med spor og lek. Ønsker du en turkamerat som er glad i å "være med," som liker å bruke hodet, og kan være en utfordring! Vi har hatt 7 fine år med vår Eurasier😍

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]